IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
09:20 | 15 декември 2021
Обновен: 22:18 | 18 април 2024

Свистят юмруци при гръмка разправия. Волен отново си вилнее (ВИДЕО)

Сбил се с чужденец в центъра на София

По материала работи: Слав Велев
Свистят юмруци при гръмка разправия. Волен отново си вилнее (ВИДЕО)

Нов екшън с лидера на "Атака" Волен Сидеров. Той отново се замеси в скандал в центъра на София, след като налетял на бой на чужд гражданин, пише Dir.bg.

Кадри от разправията, при която бившият общински съветник налита бой и крещи по опонента си, бяха разпространени в социалните мрежи.

"Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е "биячът". Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти", пише в профила си във Фейсбук Недко Кръстев, който публикува и краткия видеоклип от юмручната схватка.

Това е поредният скандал, в който е замесен лидерът на "Атака". През 2014 г. бизнесмен бе подал жалба в полицията, че е бил удрян от Сидеров в заведение. През същата година от посолството на Франция у нас разпространиха официална информация, че френски дипломатически служител е бил жертва на обиди и заплахи от страна на Волен Сидеров, очевидно в нетрезво състояние, по време на полет от София до Варна. А в средата на октомври т.г. 17-годишен младеж обвини политика в побой. Лидерът на "Атака" отрече и от своя страна се оплака от репресии.

Коментари

Новини Варна