Варна 14°
fallback
България
11:15 | 31 декември 2021
Обновен: 21:21 | 29 април 2024

Предпразнично: Младеж заби BMW Х5 в мантинелата на "Тракия", загина авера му

Полицаи регулират движението при засилен трафик в празничните дни

По материала работи: Слав Велев

Снимката е илюстративна

29-годишен загина при катастрофа на АМ "Тракия". Това съобщиха от ОДМВР - Сливен. Сигналът е получен в 22:40 часа на 30 декември от телефон 112. Произшествието е станало с лек автомобил "БМВ Х5", управляван от 22-годишен младеж.

По първоначални данни в резултат на движение с несъобразена скорост водачът на превозното средство губи контрол над управлението и се удря в разделителната мантинела. 29-годишният мъж, който се е возил до шофьора, загива на място.

Шофьорът е приет за лечение в болницата в Сливен със съчетана травма, без опасност за живота. В автомобила е пътувала и жена на 24 години, която не е пострадала.

Полицейските екипи са в готовност за подпомагане на пътното движение при засилен трафик в края на празничните дни.

"Пътна полиция" съветва водачите на превозни средства да съобразят планирането на пътуванията си след новогодишните празници с оглед на очаквания интензивен трафик в посока големите градове на 3-ти януари.

По възможност е желателно да обмислят варианта и да пътуват на 2 януари. Полицейските екипи са в готовност за подпомагане и регулиране на пътното движение.

В условия на повишена интензивност на трафика, осигуряването на необходимата дистанция и движението със съобразена скорост ще ви доведат безпрепятствено до дома, посочват от МВР.

Автор на статията:
Слав Велев
ПТП БМВ празници младеж кат ам тракия х5 катастрофа БМВ х5 BMW Х5
0 коментара
fallback
fallback