IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
08:40 | 17 февруари 2022
Обновен: 07:59 | 20 април 2024

Братовчедки колабираха в клас. Изведоха ги с линейка. Какво им е?

Момичетата са единадесетокласнички и досега не са имали проблеми

По материала работи: Слав Велев
Братовчедки колабираха в клас. Изведоха ги с линейка. Какво им е?

Две ученички от професионална гимназия по електротехника в Стара Загора са колабирали в час. Момичетата, които са първи братовчедки, са откарани с линейка до спешното отделение на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“.

Сигналът до телефон 112 е бил подаден от преподавател на училището към 10,10 часа на 16 февруари, уточни директорът Даниела Попова. По думите й инцидентът е възникнал в час по практика. Момичетата са единадесетокласнички и досега не са имали проблеми с дисциплината и здравето, пише "Монитор".

Тя отрече първоначалната неофициална информация за злоупотреба с дрога.

Присъствието на полицейски автомобил до двора на гимназията тя обясни с рутинен сигнал от ЦСМП до МВР. По нейна информацията момичетата са оставени в спешното отделение за наблюдение, уведомени били родителите им.

От ОД на МВР категорично отказаха информация за инцидента под претекст, че нямало нищо криминално, в прокуратурата до към 13,00 часа нямаха подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отказаха информация докато не получели официален писмен доклад от директора на ПГЕТ „Г. С. Раковски“ и съответно да уведомят МОН.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
Те така то като загърбиш злото то не те загърбра, а ми те саква.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна