IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
10:50 | 25 февруари 2022
Обновен: 08:06 | 23 април 2024

Каварненци излизат на протест срещу кмета. Искат оставката на Балтаджиева

Жалват се от бездомни кучета и проблеми с електропреносната мрежа и водоподаването

По материала работи: Слав Велев
Каварненци излизат на протест срещу кмета. Искат оставката на Балтаджиева

Жители и представители на бизнеса в Каварна излизат днес на протест в знак на несъгласие с управлението на общината и с искане за оставката на кмета Елена Балтаджиева. Недоволството им е продиктувано от все по-западащата инфраструктура в крайморския град, както и от липсата на комуникация с кметската и общинската власт.

До този момент нито едно от обещанията от предизборната кампания не е изпълнено, градът е все по-мръсен, ежедневни са случаите на нападнати от бездомни кучета жители на Каварна, продължават проблемите както с електропреносната мрежа, така и с водоподаването, твърди един от организаторите на днешния протест Деан Дуков, предаде БНР.

По думите на Деан Дуков след анонимни сигнали са започнали масови проверки на хотели и ресторанти, а в момента се връчват актове за събарянето на част от тях. Отказ са получили и граждани, които са поискали среща с представители на кметския екип и Общинския съвет. Протестът ще се състои от 16.00 часа пред сградата на община Каварна.

Коментари

Новини Варна