IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
11:00 | 14 март 2022
Обновен: 18:23 | 25 април 2024

Тийн фучи с 220 км/ч със спортен McLaren – завърши с челен удар в София

Голям екшън се е разиграл в събота вечерта на столичния булевард „Черни връх“

По материала работи: Слав Велев
Тийн фучи с 220 км/ч със спортен McLaren – завърши с челен удар в София

Колаж: Телеграф

Голям екшън се е разиграл в събота вечерта на столичния булевард „Черни връх“. 19-годишен младеж с Nissan GTR си спретнал гонка със спортен McLaren, а след това помел лек автомобил „Волво“. За случката разказа в интернет потърпевшият Сергей Билярски.

„В стотните преди удара видях как колата му се усуква наляво и надясно от ускорението (това са стотици конски сили) и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0. Да са живи и здрави шведите, че са направили Волвото толкова сигурна кола, не знам дали щях да пиша каквото и да е в момента, ако не беше здравият Вихър (така сме го кръстили). Добре съм, благодаря предварително за загрижеността“, обясни той.

Водачът на „Волво“-то допълни, че след инцидента младежът започнал да го заплашва, а малко по-късно на мястото се появили още 10-15 тийнейджъри със скъпи возила, които псували хората по улиците, решили да снимат инцидента. Заплашили и със саморазправа.

Жители на кевартала твърдят, че всяка вечер виждат и чуват младежът и други тийнейджъри да правят гонки под балконите си.

„Чувството за безнаказаност у тези деца ме разочарова. И надменността. Сякаш са нещо повече от нас, простосмъртните.

Поука? Научете децата си, че има закони, правила, и че ако не се спазват - могат да пострадат, те или околните. И че не са безсмъртни. Следващия път двигателя на GTRa ще се вреже в тялото на 19-годишния състезател и ще стане трагедия. Или в друг като мен.

И пазете себе си и близките, за никъде не бързаме, животът е хубав“, заключи Сергей Билярски.

Коментари

Бай Ставри ( преди 2 години )
Не е попаднал на.... Ще го събират в моргата *** му с ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
НАЙ ВЕРОЯТНО ( преди 2 години )
НЕ Е Тийн а е ЛАЙНИН С ТАКИВА РОДИТЕЛИ ЖАЛКО ЧЕ Е ОЦЕЛЯЛ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 5
Новини Варна