IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
16:15 | 14 март 2022
Обновен: 13:01 | 18 април 2024

Стартира втори етап от седмото издание на „Годишни награди на imoti.net“

От 14 март потребителите могат да гласуват за своя фаворит в категориите за най-добра агенция, брокер и сайт на агенция за 2021г.

По материала работи: Слав Велев
Стартира втори етап от седмото издание на „Годишни награди на imoti.net“

Седмото издание на единствения национален конкурс в сектор недвижими имоти - „Годишни награди на imoti.net“, навлиза в своя втори етап. От днес, 14 март, в продължение на 1 месец, до 11 април, потребителите ще могат да подкрепят и отличат своите фаворити за агенция, брокер и сайт на агенция. До момента в надпреварата за престижните отличия своето участие са заявили над 30 представители на имотния сектор.

Представителите на имотния сектор, които все още не са се включили в надпреварата за атрактивните отличия, все още могат да го направят като кандидатстват за приз в някоя от категориите на Investor Media Pro до 21 март, когато е крайният срок за подаване на кандидатури.

В новото издание на конкурса, организиран от водещия портал за недвижими имоти Imoti.net, ще бъдат отличени най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на инвеститори и строители в жилищни и бизнес проекти за изминалата 2021г. в 13 отделни категории.

Следвайки мисията си да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите, седмите годишни награди на Imoti.net дават възможност на потребителите също да гласуват и определят победителите в специалните за целта категории „Награда на потребителите – за агенция за недвижими имоти“, „Награда на потребителите – за най-добър сайт на агенция“ и „Награда на потребителите – брокер на годината“. Всеки потребител може да посочи своя фаворит в трите категории тук: https://bit.ly/35M8rei.

Паралелно с това, експертно и независимо жури от различни сфери ще оцени обективно и при ясни критерии постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти от бранша от цялата страна в останалите 10 категории в седмото издание на конкурса. 

Призьорите във всички 13 категории от седмото издание на единствения национален конкурс в имотния сектор ще станат ясни през месец май 2022 г., когато ще се проведе и официалната бляскава церемония на годишните награди на Imoti.net и победителите ще получат своите отличия.

Генерален партньор наГодишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg

Новини Варна