IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
09:20 | 30 март 2022
Обновен: 06:56 | 26 април 2024

Френската гимназия... палава преподавателка праща снимки на деца (СНИМКИ и ВИДЕО)

Мнозина питаха има ли "вечерно обучение" да се запишат в гимназията

По материала работи: Слав Велев
Френската гимназия... палава преподавателка праща снимки на деца (СНИМКИ и ВИДЕО)

Снимки и видео: "Флагман"

Секс скандал разтресе Френската гимназия в Бургас. Директорката Радостина Георгиева и преподавателите явно са попарени след случилото се, защото те мерят сили с най-елитните средни училища в града- Математическата, Английската и Немската, а сега петното върху Френската, ще се помни дълго време, пише "Труд".

Това е така, защото е много пикантно и става дума не за ученици, които, да речем, биха могли да се оправдаят с бушуващите хормони, а за тяхна преподавателка. Тя е учител по български език и литература и би трябвало да учи питомците си на стиховете на Яворов, Дебелянов, да им говори за Вазов, Ботев и Смирненски.

Вместо това, завършилата неотдавна Френската гимназия и после „Българска филология“ преподавателка, мечтаела да е учител по йога и спорт.

Госпожата редовно качвала снимки как прави шпагати и разнообразни пози от древното изкуство, независимо дали била с къса рокля или пола, по бански и т.н. Говори се, че подобни снимки пращала на по-големи ученици от гимназията по вайбър, но дали това е вярно или само слух - не е ясно.

За скандалното ѝ поведение преди две седмици алармирали ученици. Те показали на директорката Георгиева снимки във фейсбук, при което шефката на гимназията се втрещила. В шок били и родителите, на които младежите също показали снимките на палавата учителка.

„След като видяхме тези снимки, ние освободихме госпожата. Те са били във фейсбука ѝ. Казаха ни за тях ученици и ни ги показаха. Предприех мерки веднага. Разбирам, йога инструктор е, но това е недопустимо“, каза директорката пред „Труд“.

Госпожата била назначена миналата година. След като гръмна скандалът, мрежата загря от коментари и шеги. Мнозина питаха има ли "вечерно обучение" да се запишат в гимназията. Други пък довериха, че през лятото тя ходи на Северния плаж, където прави тези упражнения, събирайки армия от воайори.

Коментари

Mil ( преди 2 години )
Koe mue loshto te uchenicite go znaiat,kakto i roditelite im sveta stana takav sex i pari
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Cayene ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна