IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
16:00 | 11 април 2022
Обновен: 14:17 | 25 април 2024

Караджов от АМ „Хемус“. 34 млн. лв. делят мечтата от фисако (ВИДЕО)

Държавата е длъжник на Северна България, заяви регионалният министър

По материала работи: Слав Велев
Караджов от АМ „Хемус“. 34 млн. лв. делят мечтата от фисако (ВИДЕО)

Снимка: Фейсбук

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов ще посети днес област Ловеч, като ще направи и инспекция на строителството на новите участъци от АМ „Хемус“.

Караджов ще провери строителните дейности при пътен възел „Плевен“ на новия участък от АМ „Хемус“, а след това ще проведе работна среща с областния управител на област Ловеч - Виктор Стойчев.

В нея ще участват и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Явор Пенчев, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Тодор Василев, началникът на ДНСК Лиляна Петрова и други експерти от МРРБ.

В Ловеч Гроздан Караджов и екипът му ще се срещнат и с кметовете на осемте общини в областта, на която са поканени и народните представители на управляващата коалиция от региона – Искрен Арабаджиев („Продължаваме промяната“), Любомир Каримански (ИТН) и Вяра Емилова (БСП). /БГНЕС

Коментари

Новини Варна