IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
09:15 | 22 април 2022
Обновен: 08:56 | 25 април 2024

Ад на пътя за Варна: Тежка катастрофа – майка и син загинаха (ВИДЕО)

Челен удар между "Форд" и "Мерцедес" в района на село Малиново завърши фатално

По материала работи: Слав Велев
Ад на пътя за Варна: Тежка катастрофа – майка и син загинаха (ВИДЕО)

Две жертви на пътя София - Варна/Кадър и ВИДЕО: TVNBulgaria

Жена и синът й от Ловеч са загиналите при челен удар на техния автомобил "Форд" с "Мерцедес". Катастрофата е станала около 15:30 ч. на главния път София - Варна в района на село Малиново.

Незабавно към мястото на трагедията са се отправили коли на полиция, пожарна и бърза помощ.

Наложило се е "Форд"- ът да бъде рязан с флекс, за да може жертвите да бъдат извадени. Половината от автомобила липсва, казаха очевидци. Водачът на мерцедеса е с тежка черепномозъчна травма и е транспортиран за лечение в Плевен.

Заради катастрофата движението по главния път беше пренасочено по заобиколни маршрути, което доведе до километрични задръствания и колони.

Коментари

Ерика ( преди 1 година )
Джигитът с джипа погуби два живота на майка и син.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Ивайло Димов ( преди 2 години )
Хора, по-добре карайте зад някой тир, защото на джипаря не му пука дали ще ви размаже, след като той винаги ще има по-голям шанс да оцелее след удара срещу малката колица, но срещу тира шансовете му намаляват десетократно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Ивайло Димов ( преди 2 години )
Извинете за забележката, но снимката не е от тази катастрофа, понеже ясно се вижда, че автомобилът на снимката е марка Пежо, не е нито Форд нито Мерцедес. Аз минах покрай катастрофата и наистина имаше размазан Форд Фиеста производство от преди 2000-та г. и един не толкова пострадал ДЖИП, не лек автомобил, а ДЖИП Мерцедес ML. Моля за повече яснота кой е бил причинител на катастрофата. Много често шофьорите на подобни джипове са виновниците, защото карат като ненормални, не им пука от нищо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 3
Новини Варна