IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
13:15 | 12 май 2022
Обновен: 07:18 | 28 март 2024

Тити дълго не трае, възкачи джипа си на тротоар насред жълтите павета

Извърши ли треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов ново нарушение на пътя в центъра на София?

По материала работи: Слав Велев
Тити дълго не трае, възкачи джипа си на тротоар насред жълтите павета

Снимка: TyTu Balabanova

Извърши ли треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов ново нарушение на пътя в центъра на София? Този въпрос си задават граждани след публикация в социалната мрежа Фейсбук. На кадър, споделен този следобед, се вижда черен джип, който е разположен на тротоар на жълтите павета. Куриозното е, че машината е точно между бетоните кръгове, които трябва да възпрепятстват паркирането.

Коментиращи разпознават във возилото с номер СВ 4727 АС автомобил, познат от видео с нарушения на пътя, в които бе замесено името на Папазов. Дали е същият автомобил и от кой е бил шофиран в конкретния момент няма повече подробности.

Припомняме, че треньорът има дълга история с нарушенията на пътя.

Септември 2020 година десетки се събраха пред столичния КАТ в "Дървеница", за да поискат отнемането на шофьорската книжка на баскетболния треньор Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя.

Същия месец автомобилът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което преминава на червен светофар. Тогава Тити твърдеше, че не той, а друг е карал колата му.

Два месеца преди това Папазов отново беше заснет да преминава на червен светофар с висока скорост и на бул. "Черни връх". Тогава той плати глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен в спазването на правилата за движение.

 В друг момент Константинов бе заснет, спрял с автомобила си на велоалея. Освен този запис, граждани са снимали автомобила му паркиран на тротоар, в тревни площи, както и на пътното платно.

А столичани сякаш вече дори не биха се изненадали, ако подобна проява е дело на селекционера - "Пак ли Тити Папазов?", гласи един от коментарите под въпросната снимка.

Коментари

Новини Варна