IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:15 | 17 май 2022
Обновен: 14:34 | 19 април 2024

Искам да махна бебето, имам 3 деца. Но нямам пари... Мрежата изригна

Принуда или измама?

По материала работи: Слав Велев
Искам да махна бебето, имам 3 деца. Но нямам пари... Мрежата изригна

Майка на три деца оправи апел за помощ в социалната мрежа. Тя сподели, че е бременна с четвърто дете, но иска да направи аборт. По думите ѝ, тя не може да си позволи да отглежда още едно, тъй като и сега има затруднения.

Жената има две момчета на 16 и 14 години, както и момиче на 3. С бащата на децата 34-годишната жена е разделена. Сега тя живее с приятеля си на квартира. Работи в хранителен магазин и не може да си позволи сумата за медицинската интервенция.

„Здравейте! След 7 дни закъснение - днес си направих тест за бременност и е положителен. Ще кажа направо, знам че много ще ме осъдят, но нямам друг избор. Искам да махна бебето, тъй като имам 3 деца. Но нямам пари, за да направя аборт. Ако може някой да ми помогне финансово. Благодаря!,“ това написа жената във Facebook.

Под публикацията не закъсняха и коментарите. Немалка част от хората се усъмниха в намеренията на жената. Според тях това е поредната схема за събиране на средства от добри хора. Потребителка сподели, че е засичала въпросната жена да иска телефон за едно от децата си в друга група в мрежата. Впоследствие майката публикувала същия призив на друго място, а опасенията са, че вероятно не са харесали мобилното устройство, което им е било изпратено.

„Не знам как не ви е срам да искате пари от непознати хора и публично да се унижавате и излагате,“ пише друга жена.

Дали историята на жената е истина и тя се нуждае от средствата, за да осигури по-добър живот за трите си деца, дори това да означава да не роди четвърто, или е поредната измама, остава загадка.

Коментари

Новини Варна