IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
16:45 | 27 юни 2022
Обновен: 08:52 | 29 март 2024

И БСП отряза президента

Причината е второто четене на държавния бюджет

По материала работи: Слав Велев
И БСП отряза президента

Ръководството на ПГ на "БСП за България" няма да участва днес в консултациите при президента. В момента тече второ четене на държавния бюджет, по който има направени десетки предложения.

"За нас е по-важен бюджетът, за да гарантираме увеличението на пенсиите, данъчните облекчения за младите семейства, помощта да земеделците, ваучерите за работниците, подкрепата за бизнеса и допълнителни средства за транспортния сектор.

Ще участваме в консултации в друг ден, когато сме сигурни, че сме осигурили семействата и икономиката за следващите месеци", заявиха депутатите от БСП.

По-рано със същия довод отказаха консултациите при президента Радев и от Продължаваме Промяната.

Коментари

Борис ( преди 1 година )
Аз се питам. Абе вие варненците как не ви прави впечатление,че плочките покрай окръжната болница са счупени? И т.н. Иначе ви харесва да е подредено и хубаво нали? А да си го направите не можете. Вие нормални ли сте?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
БЪЛГАРКА ( преди 1 година )
А ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ И ДА БЯХТЕ ОТИШЛИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ МОЖЕТЕ СА СЪСТАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ??? РАДВАЙТЕ СЕ АКО НА ИЗБОРИТЕ МОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ БАРИЕРАТА ЗА ВЛИЗАНЕ В Н.С. !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна