IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
11:35 | 28 юни 2022
Обновен: 05:17 | 25 април 2024

Консултации при президента с парламентарната група на „Възраждане“ (ВИДЕО)

Най-добре за България са най-скоро нови избори, заяви Костадинов

По материала работи: Слав Велев
Консултации при президента с парламентарната група на „Възраждане“ (ВИДЕО)

Консултациите при президента Румен Радев за съставяне на ново правителство в рамките на този парламент продължават със среща е с представители на "Възраждане".

Много е важно управлението на една държава в ЕС да се базира на политически опит, обърна се Радев към представителите на "Възраждане" и ги посъветва за по-голяма диалогичност. 

Най-добре за България е да отидем на нови избори, възможно най-скоро! Заяви от своя страна лидерът на партията Костадин Костадинов. Ако ни връчите мандата, веднага ще го върнем, защото не трябва да се губи време за новите избори, добави Костадинов. Той бе категоричен, че "Възраждане" няма да разговаря с нито една от парламентарните парии за ново правителство в 47-то НС.

По-рано днес Радев се срещна с ИТН и ДБ. Вчера на поканата на президента се отзоваха от ГЕРБ и ДПС. "Продължаваме промяната" и БСП отложиха консултациите докато не бъде приет бюджета на държавата.

Коментари

Новини Варна