IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
12:45 | 13 юли 2022
Обновен: 02:30 | 28 март 2024

Открили стотици икони и куп вибратори в дома на Семерджиев

Гаджето на Симона Радева е първият полицай на местопрестъплението

По материала работи: Слав Велев
Открили стотици икони и куп вибратори в дома на Семерджиев

Кадър: Bulgaria ON AIR

Седмица след тежката катастрофа, при която Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, разследването продължава. Все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици

Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят наши източници. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата. 

С криминалиста Иван Савов се опитваме да подредим пъзела. 

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира експертът. 

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони и пълен с вибратори шкаф. 

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов. 

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата. 

"Много е вероятно да се предплатени карти. Обикновено лицата от престъпния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си гарантират относителна възможност да проведат разговор по чист телефон, който не се слуша", подчерта Иван Савов. 

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента, виагра и амфетамини. 

"Наличието на амфетамин ще утежни вината, защото ще докаже, че лицето, което е ясно, че е имало наркотици в кръвта, се е канило да употреби още или се е канило да продаде", посочи Савов. 

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев:

Коментари

Попова ( преди 1 година )
Голям комплексар ще излезе тоя Семерджиев. ..с голям автомобил и малка пи***ка. ...с виагра заради проблем с ерекТията. ...и с куп вибратори за да си ги пъха някъде. Леле ужас, ужас, ужас - пълна откачалка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна