IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:30 | 21 юли 2022
Обновен: 23:29 | 19 април 2024

Румънски бус се натресе в спряла кола на БГТОЛ. Двама са ранените

Инцидентът е станал на пътя за Кулата край Благоевград

По материала работи: Слав Велев
Румънски бус се натресе в спряла кола на БГТОЛ. Двама са ранените

Румънски микробус се заби в спрял автомобил на аварийната лента на 93-я километър на АМ "Струма" край Благоевград в посока Кулата. Движението се осъществява само в изпреварващата лента.

По първоначална информация работници са ремонтирали информационно табло, когато в паркирания служебен автомобил се е ударил микробус, съобщиха от Областната дирекция на МВР, предаде БТА.

При инцидента са пострадали жената, управлявала микробуса, както и един от работниците. Двамата пострадали са транспортирани до лечебно заведение в Благоевград за уточняване на състоянието им.

По първоначална информация причината за инцидента е нерегламентирано спиране в аварийната лента от страна на водача на лекия автомобил. Именно поради спирането, шофьорката на румънския микробус удря с висока скорост спрялата кола, предаде БНТ. По информация на медията в микробуса са пътували още двама души, сред които и дете. Те също са откарани в болница за преглед.

Коментари

Новини Варна