IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
13:15 | 17 юли 2022
Обновен: 07:07 | 23 април 2024

Инфаркт е вероятната причина за катастрофата с 5 жертви (ВИДЕО)

Двете ранени жени остават в болница

По материала работи: Слав Велев
Инфаркт е вероятната причина за катастрофата с 5 жертви (ВИДЕО)

Снимка: Bulgaria ON AIR

Инфаркт, който е получил единият шофьор, е вероятната причина за тежката катастрофа на пътя Плевен-Ловеч, в която загинаха петима души, включително две бебета. 

Това е една от основните версии, по която се работи. Според експерти пътният участък е равен, без проблеми в настилката и с добра видимост. Вероятно обаче заради възникнали здравословен проблем единият автомобил е навлязъл в насрещното платно, предаде Bulgaria ON AIR

Освен двете бебета в катастрофата загинаха - двамата шофьори на 60 и 31 години и жена на 54 години. Други две жени на 21 и 51 години са в болница. Едната от тях майката на 7-месечното бебе, което загина заедно с баща си на път към Троянския манастир, където е предстояло кръщене на детето. 

Повече информация за състоянието на двете ранени жени дадоха от болницата в Плевен.

"21-годишната жена е със счупен шиен прешлен и със счупена ръка, а 51-годишната жена е с лек кръвоизлив в мозъка, счупен крак и ръка. И двете жени са в съзнание и да стабилизирани", каза говорителят на УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Момчил Цветков. 

Коментари

Новини Варна