IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
16:51 | 30 септември 2022
Обновен: 15:42 | 25 април 2024

Задържаха син - наркоман, обезглавил майка си със сатър

41-годишният мъж се разминал с баща си на входа на къщата, без да каже нищо

По материала работи: Слав Велев
Задържаха син - наркоман, обезглавил майка си със сатър

Къщата, в която е извършено убийството/Снимка: Диана Милчева, 24 часа

Преди броени минути в пазарджишко село е бил задържан 41-годишният син на 74-годишната жена от областния град, която днес по обяд бе намерена от съпруга си в безпомощно състояние в жилището им на ул."Дойран" в града.

Жената е била обезглавена със сатър, който е открит на мястото, научи "24 часа".

Сигналът е бил подаден от мъжа на жертвата, който е трудно подвижен. Влизайки в къщата, той се разминава със сина си, а 41-годишният наркоман напуска дома, без да каже нищо.

Когато екипите на "Спешна помощ" и полицията пристигнали на мястото, установили, че по тялото й има и множество прободни рани от нож. 

Откритите следи от насилие сочат, че става дума за убийство. Органите на реда завардили местата, където предполагали, че може да се е укрил и са го намерили в село край областния град. Това потвърди говорителят на пазарджишката полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Огледът на място продължава. 41-годишният син към момента е задържан за 24 часа, като утре предстои мярката му да бъде удължена до 72 часа.

Коментари

Новини Варна