IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
10:11 | 8 ноември 2022
Обновен: 01:12 | 28 март 2024

ГЕРБ и ПП търсят общи политики НА ЖИВО

Да говорим без опорки, призова Десислава Атанасова

По материала работи: Слав Велев
ГЕРБ и ПП търсят общи политики НА ЖИВО

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова/Кадър: БНТ

Представители на ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“ започнаха разговори в Народното събрание за търсене на подкрепа за общи политики. Срещата е открита за медиите.

Ще говорим един час, дано не използваме опорки, а да търсим консенсус, заяви в началото на срещата председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Представители на ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“ се събират на разговори срещат за разговори в Народното събрание. Срещата е открита за медиите.

В неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще продължи да търси възможност за съставяне на правителство, но няма да подкрепи "Продължаваме Промяната".

„Народът иска да има правителство, ние искаме да имаме правителство. Затова ние трябва търпеливо, без никакви емоции, без его, да видим къде при кой мандат може това да се случи”, каза Борисов.

Пред БНТ депутатът от ПП Александър Дучев коментира, че „единственият шанс за управление на ГЕРБ с нас и ДБ е, ако изпълнят три-четири условия“.

„Смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия, смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация“, изброи в ефира на „Денят започва с Георги Любенов" той.

Коментари

Новини Варна