IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
08:30 | 13 ноември 2022
Обновен: 22:41 | 28 април 2024

Втори ден без следа от изчезналия Александър

Издирването му продължава и днес, две жени твърдят, че са го видели в събота на различни места из Перник

По материала работи: Слав Велев
Втори ден без следа от изчезналия Александър

Снимка: 24 часа

С общи усилия доброволци и полицаи второ денонощие издирват 12-годишния Александър, който изчезна в района на Профилакториума в Перник. 

Момчето е с тежка форма на аутизъм и изчезна от погледа на баща си в петък следобед. В спасителната акция  са включени дронове, кучета и хеликоптер на „Гранична полиция”.

Вчера жена сама съобщи, че е забелязала издирваното дете да минава от кв. „Твърди ливади“ към моста на кв. „Рудничар“. За това сигнализира самата тя във Facebook.

Александра споделя, че веднага е тръгнала след Сашко, но момчето избягало. По думите ѝ - веднага е съобщила на полицията.

Друга жена също споделя, че детето е видяно в района на магазин "Била". Хората опитали да го хванат, но то тичало и не успели.

Доброволци, полицаи и жандармеристи претърсват всички селища около Перник за изчезналия в петък Сашко. На централния площад в града "Кракра" са се събрали повече от 10 полицейски коли в търсене на малкото момче.

Изчезналият Александър е висок около 1,50 м. Облечен е със сива връхна дреха, тъмносини дънки и носи розова играчка.

Коментари

Новини Варна