IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
13:30 | 10 декември 2022
Обновен: 05:19 | 25 април 2024

Сашко и спасителите му се срещнаха

Няма данни за отвличане

По материала работи: Слав Велев
Сашко и спасителите му се срещнаха

Снимка: Фейсбук

Сашко, когото цяла България издирва в продължение на близо 10 дне вече си е вкъщи. Той се чувства добре, а днес беше приятно изненадан. Това съобщи баща му Александър Цветанов. Спасителите на момчето да го посетили в дома им.

„Пак благодарим на нашите спасители“, написа бащата. Той публикува и снимки от момента.

Именно Милко и Веселин Георгиев от клуба по делтапланеризъм намериха момчето в гората. Сашко беше изтощен, мръсен и жаден. След това лежа 9 дни в „Пирогов“, където за него се грижеха най-добрите специалисти.

Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на 12-годишния Сашко от Перник. Това показват данните на полицията до момента, научи NOVA от свои източници.

По случая е образувано досъдебно производство за отвличане, а разследването още не е приключило. Експертизите обаче са показали, че по тялото и по дрехите на детето няма чужд биологичен материал. Несъмнено такъв би останал, ако имаше принуда или намеса на други хора в изчезването.

Коментари

Новини Варна