IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:00 | 9 март 2023
Обновен: 00:08 | 25 април 2024

Младеж с БМВ захапа полицай при проверка в Разград

Патрул го спрял около 4:20 часа по бул. "България" на 9 март

По материала работи: Слав Велев
Младеж с БМВ захапа полицай при проверка в Разград

Снимката е илюстративна

Криминално проявен мъж от село Ясеновец е задържан за нанасяне на телесна повреда на полицай, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Около 4:20 часа на 9 март по бул. "България" в Разград екип автоконтрольори са спрели за проверка лек автомобил БМВ 520Д. Колата била шофирана от 19-годишно момиче от лознишкото село Синя вода, чиито проби за алкохол и наркотици са отрицателни.

В хода на проверката 21-годишният пътник от Ясеновец слязъл от автомобила без разрешение и направил опити да възпрепятства работата на служителите от сектор „Пътна полиция“, блъскайки се в тях. Той отправял заплахи, закани и обиди, а при задържането е оказал съпротива и захапал по крака единия от униформените.

Младежът е отведен в Районно управление – Разград и задържан за срок от 24 часа. По случая е започнато разследване.

От полицията уточниха пред БТА, че задържаният има и други криминални прояви като нанасяне на побой и шофиране след употреба на алкохол. На него не му е направен тест за употреба на наркотици и алкохол, тъй като не е шофирал.

Коментари

Златвев ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна