IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
11:40 | 17 април 2023
Обновен: 21:47 | 23 април 2024

Ученик опита да убие млад мъж в чалготека

Инцидентът станал в дискотека, в Кърджали

По материала работи: Слав Велев
Ученик опита да убие млад мъж в чалготека

Снимката е илюстративна

Ученик се опита да убие 22-годишен мъж, наръгвайки го 5 пъти с нож в дискотека в Кърджали. Кървавият екшън се разиграл на 16 април докато в нощното заведение гостувала известна фолк певица.

Малко преди мелето е имало спречкване между две групи посетители, но охраната предотвратила сблъсък. Минути по-късно 17-годишният ученик се засякъл в тоалетната с млад мъж от другата група. Последвала размяна на реплики. Внезапно тийнейджърът извадил нож и започнал да ръга опонента си. Минути по-късно пристигнали полицаи, които задържали ученика.

Пострадалият е откаран в болница, където лекари установили, че острието е засегнало и вътрешни органи. Състоянието му е стабилно.

17-годишният е привлечен от прокуратурата като обвиняем в опит за умишлено убийство. С постановление на Окръжна прокуратура–Кърджали от 16 април 2023 г. той е задържан за срок до 72 часа, съобщи 24 часа. По делото са извършени претърсвания и изземвания, разпитани са свидетели, предстои назначаване на съдебни експертизи.

Коментари

Новини Варна