IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
09:06 | 4 юни 2023
Обновен: 19:45 | 18 март 2024

МВР спря погребението на Ангел Христов

Полицаите разследват как е влязъл в България без да бъде арестуван

По материала работи: Слав Велев
МВР спря погребението на Ангел Христов

Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно. Спирането е във връзка с разследване на начина, по който Христов се е прибрал в България без за бъде задържан за излежаване на присъда.

Христов почина вчера в къщата си в дупнишкото село Ресилово. Той, заедно с Пламен Галев напуснаха страната преди години, след като бяха осъдени за организирана престъпна група. Те бяха обявени за издирване и с червена бюлетина на Интерпол.

Още не е ясно как Ангел Христов е успял да се върне в България, без да бъде забелязан от МВР. Погребението на Христов ще бъде утре в Дупница, припомня БНТ.

От МВР заявиха, че се извършва вътрешна проверка как Ангел Христов се е прибрал в България без да бъде задържан за излежаване на присъдата си. Според наши източници няма данни за влизане с неговата самоличност. Възможно е да ползвал документ с чужда самоличност

Коментари

Дяд Кольо ( преди 9 месеца )
Че то да влезеш в България от където си искаш , а не през официален пункт да не би да е невъзможно? По-лесно е от това да отидеш до магазина да си купиш ядене. Какво се правят на 2.5 тези от МВР и Прокуратурата?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна