IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
15:59 | 5 август 2023
Обновен: 16:44 | 25 април 2024

Отказан заем стои в основата на двойното убийство в Лозен?

Заподозреният убил местно момиче и преди година, удушил го с колан при полов акт

По материала работи: Слав Велев
Отказан заем стои в основата на двойното убийство в Лозен?

Кадър: БНТ

Убийствата на 18-годишното момиче край Лозен и младия мъж край Горубляне са извършени в рамките на 2-3 часа. И двете жертви са от Лозен, а телата им бяха намерени днес.

По случая има и задържан, който е криминално проявен и бе арестуван край Бургас.

В основата и на двете убийства стоят пари, но жертвите не били длъжници, съобщава NOVA.

Момичето е бивша приятелка на заподозрения за убийството, а момчето - негов приятел. Вечерта той се срещнал с тях и поискал от тях пари. Отказали му. След което заподозреният последователно ги застрелял.

Сред другите версии пък е любовен триъгълник.

Заподозреният за двойното убийство край софийското село Лозен тази сутрин - Ч.Б., който вече е задържан, преди година е убил друго момиче от селото.

От прокуратурата по-рано днес съобщиха, че той е с висяща присъда, но делото е за "непредумишлено убийство". Жертвата тогава също е било младо момиче, открито със следи от душене.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението. В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Б. вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Пак според източници на NOVA от разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

Коментари

Новини Варна