IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:20 | 28 септември 2023
Обновен: 00:54 | 26 април 2024

Адска катастрофа между SUV и бус затвори пътя край Рогачево снощи

Мъж загина, жена се бори за живота си в болницата във Варна, с нея са били и двете й деца

По материала работи: Слав Велев
Адска катастрофа между SUV и бус затвори пътя край Рогачево снощи

Тежка катастрофа със загинал стана снощи по пътя между Рогачево и Ген. Кантарджиево на територията на област Добрич, съобщават от ОД МВР.

Сигналът  за ПТП, е получен около 20:25 часа. Катастрофата е станала малко след отбивката за с Кранево. SUV "Тойота" предприема маневра изпреварване в посока Варна и се удря в насрещно движещ се микробус "Мерцедес" с чужда регистрация. Водачът на тойотата е загинал на място, за момента не е ясна самоличността му.

Заради инцидента временно пътят бе затворен, а обходният маршрут бе през Кичево и Златни пясъци.

По-късно стана ясно, че австрийци, временно пребиваващи у нас, са жената и двете й деца, чийто автомобил беше блъснат снощи по пътя от село Рогачево към село Генерал Кантарджиево,  малко след отбивката на село Кранево. Майката е настанена в реанимацията на болница "Света Ана" във Варна, контактна е, но с опасност за живота. Двете й деца са на 14 и 16 години, няма данни да са пострадали. Както снощи съобщихме, екипи на Пожарна безопасност и защита на населението рязоха ламарините на Мерцедеса, за да извадят семейството.

Коментари

Новини Варна