IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
12:40 | 14 октомври 2023
Обновен: 17:14 | 22 април 2024

Борисов предупреди ПП-ДБ да внимават в изказа, за да няма нови избори

Нагло е! Искат на наш гръб да се правят на интересни, заяви лидерът на ГЕРБ от Шумен

По материала работи: Слав Велев
Борисов предупреди ПП-ДБ да внимават в изказа, за да няма нови избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов/Снимка: АРХИВ

ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си, иначе отново ще има избори. Това каза в Шумен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод коментарите на ПП-ДБ след неуспешния вот на недоверие. Според Борисов, да кажеш, ние направихме тези промени е невярно, предаде БНТ.

"Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат да кажат – ние сме успешни. Как ще си препишеш 62 промени благодарение на 30 депутати, ако не са ГЕРБ и ДПС. Тази самоувереност повече ме забавлява, защото законодателна програма направихме заедно двете партии. ДПС я подкрепиха, както и конституционните промени... След това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето.. и логично е да се каже: ние заедно направихме тези промени, а ония двамата искат на наш гръб да се правят на интересни, просто е нагло, просто не е вярно и ако не се коригирате предстои нов вот", подчерта Бойко Борисов - председател на ГЕРБ.

Коментари

Новини Варна