IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
12:00 | 29 октомври 2023
Обновен: 03:49 | 2 май 2024

Премиерът: Гласувайте, животът ви зависи от вас

Денков отказа да коментира липсата на възможност за машинно гласуване, защото “хората трябва да са спокойни, че техният вот ще бъде отчетен правилно”

По материала работи: Слав Велев
Премиерът: Гласувайте, животът ви зависи от вас

Николай Денков пусна своята бюлетина в 6-о училище в София/Снимка: МС

Днес е важно всички да гласуват. “Хора, от вас зависи какъв ще бъде градът, селото, в които живеете, след една, след две, след три и след четири години, от вас зависи. Така че излезте и гласувайте, защото иначе други го правят вместо вас и градът или селото ще изглеждат според техните представи”, призова премиерът акад. Николай Денков, след като пусна своята бюлетина в 6-о училище в София.

Той отказа да коментира липсата на възможност за машинно гласуване, защото “хората трябва да са спокойни, че ако излязат и гласуват, техният вот ще бъде отчетен правилно”. “Колкото повече хора излязат и гласуват, толкова по-малко влияние ще имат изборните злоупотреби”, подчерта министър-председателят.

Акад. Денков гласува “за това София да бъде управлявана по-добре от хора, които могат и знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, IT специалисти, които могат да направят София много по-чиста, по-красива, в която да искаме да живеем, децата ни да имат детски градини и училища и да бъде нормален европейски град”.

Коментари

Новини Варна