IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
14:00 | 23 ноември 2023
Обновен: 22:48 | 26 април 2024

Агресията не спира: Жена бе пребита на улицата

Мъж ступа бременната си приятелка

По материала работи: Слав Велев
Агресията не спира: Жена бе пребита на улицата

Агресията у нас не спира. Мъж преби 34-годишна жена в Стара Загора, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 22 ноември на бул. "Свети Патриарх Евтимий".

Потърпевшата е прегледана в Спешен медицински център и е освободена.

Извършителят е задържан - 33-годишен мъж. По случая се води разследване.

В същото време мъж преби бременната си приятелка, с която живеел на семейни начала. Случаят е от великотърновското село Войнежа. На насилника е повдигнато обвинение, съобщи БТА.

41-годишната потърпевша е потърсила съдействие в полицията вчера сутрин. Тя казала, че 38-годишен мъж, с когото живеела, ѝ е нанесъл побой.

На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Жената е бременна и след прегледа е настанена за наблюдение в лечебно заведение.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Той не е известен на полицията. След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем.

Това е трети сигнал за домашно насилие и трето повдигнато обвинение за побой над жени в рамките на една седмица във Великотърновско. На 25 ноември от 17:00 ч. пред съдебната палата във Велико Търново ще се проведе протестно шествие под надслов "Нито една повече" по случай Международния ден за елиминиране на насилието над жени.

Коментари

petrova_e ( преди 4 месеца )
Живеем във времена в които , правото е на по СИЛНИЯТ....Каква е причината ......?...и , ми отговори ......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна