IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
14:00 | 21 януари 2024
Обновен: 09:39 | 29 април 2024

Млад мъж преби жестоко бездомник в Разградско

57-годишният пострадал е намерен в парка на село Острово

По материала работи: Слав Велев
Млад мъж преби жестоко бездомник в Разградско

Млад мъж преби жестоко бездомник от разградското село Острово. Нападателят е 24-годишен криминално проявен от същото село. Той е задържан, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.

Сигналът за намерения в безпомощно състояние 57-годишен мъж в парка на селото е подаден от кмета на Острово. Потърпевшият е настанен в разградската болница с фрактура на седем ребра и прешлени, като за живота му има опасност. При незабавните оперативно-издирвателни действия е установен извършителят. Той е привлечен като обвиняем с постановление на Районната прокуратура в Разград. По случая се води досъдебно производство.

Георгиева обясни че спречкването между двамата е възникнало заради обида. Възрастният мъж, който бил бездомник, помолил по-младия да му купи бутилка алкохол, но той отказал с мотива, че би му купил хляб. Пострадалият нагрубил 24-годишния, който му нанесъл удари с юмруци и ритници.

За БТА кметът на Острово Селиман Вели заяви, че задържаният има криминални прояви за кражби и други деяния. Той е безработен, най-вероятно се издържа със средства, изпратени от родителите му, които са в чужбина.

Коментари

Новини Варна