IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
11:20 | 10 февруари 2024
Обновен: 10:42 | 27 април 2024

"Възраждане" блокира три гранични контролно - пропусквателни пункта

Акцията е във връзка с решението на Конституционния съд по повод референдума на партията за запазване на българския лев

По материала работи: Слав Велев
"Възраждане" блокира три гранични контролно - пропусквателни пункта

"Възраждане" блокира три гранични контролно - пропусквателни пункта - Лесово, Йовково и Русе.

В четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев, съобщават от партията.

Ето какво посочват още от "Възраждане":

След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев,  организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена.

Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.  

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика.  Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и  унищожават България и само ние можем да ги спрем.

Днес "Възраждане" протестира и от 10:30 ч. ще блокираме в знак на протест три гранични пункта - ГКПП Лесово, ГКПП Йовково и ГКПП Русе.

Нека всеки български гражданин, който иска да живеем в свободна страна, да се присъедини към нас. Гласът на българите ще бъде чут!

Коментари

Новини Варна