IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:30 | 22 февруари 2024
Обновен: 04:05 | 1 май 2024

Пеевски призна: Христо Иванов седя в скута ми и пи мазно турско кафе

Двамата обсъждали как да "делнат съдебната система" в кабинета на председателя на ПГ на ДПС

По материала работи: Слав Велев
Пеевски призна: Христо Иванов седя в скута ми и пи мазно турско кафе

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски разкри как Христо Иванов искал да делнат съдебната система - в кабинета на Пеевски седял в скута му на мазно черно кафе.

Председателят на ПГ на ДПС е ядосан, че изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят проекта на "Уестингхаус" за ядрена централа заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях, както каза депутатът от ДПС.

Партията отказала делкането на Христо Иванов. Иванов искал да е сигурен как ще се избере Висшия прокурорски съвет, за да стане Андрей Янкулов главен прокурор и зам. главен прокурор - Сава Петков. Лично седя зад думите си, посочи Пеевски.

Христо Иванов и олигарсите зад него искали да завземат прокуратурата, посочи депутатът от ДПС, и обясни, че битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, олигархията иска да завладее държавата. Иначе имало добри разговори за Конституцията между партньорите , стана ясно от коментара му.

Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: "Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?". А по повод заявката на Иванов, че ще извади отново темата ДПС, Пеевски го попита през медиите: "Коя бе, Христо, приятелю мой."

Той каза, че ДПС е най-отговорната партия. "Ако нас ни нямаше, нямаше да го има. Маските трябва да паднат, Христо, искам да го знаеш, приятелю мой, всичко свърши, вие сте ми ясни."

Коментари

Новини Варна