IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
12:20 | 10 март 2024
Обновен: 19:08 | 28 април 2024

Съпругата на полицай загина при катастрофа в Бургаско

На задната седалка е имало две деца, които са в болница

По материала работи: Слав Велев
Съпругата на полицай загина при катастрофа в Бургаско

Янита Пепелянкова/Снимка: МВР - Бургас

Съпругата на полицай от ОДМВР - Бургас е загинала при катастрофа на пътя II-79 Бургас - Средец при разклона за Черни връх. Тя е издъхнала на място, а двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да се погрижи за двете си малки деца.

"Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"

Коментари

didier93 ( преди 1 месец )
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 10,000,000 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com Телефон за WhatsApp: 0644681046
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна