IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:20 | 12 април 2024
Обновен: 22:09 | 29 април 2024

Нападнаха жената на Кирил Петков от парламентарната трибуна

Депутат от БСП скочи срещу безглутеновите козунаци на Линда

По материала работи: Слав Велев
Нападнаха жената на Кирил Петков от парламентарната трибуна

Депутат от БСП скочи срещу безглутеновите козунаци на жената на Кирил Петков - Линда.

Знаете ли колко струват козунаците в една сладкарница в София? - 60 лева. Така четох във вестника. Сега спорим за цената на един козунак, в една сладкарница, безглутенов козунак. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Георги Свиленски по време на обсъждането на великденските добавки за пенсионерите, предаде репортер на "Фокус". Предполагаме, че той визира цената на козунаците в сладкарницата на жената на Кирил Петков - Линда.

"Когато бяха 40 лева можеше да се купи половин агне, а сега не може да се купи един козунак, безглутенов. Колеги, призовавам ви да осигурим на хората под линията на социална бедност - 100 лв., а на тези, които са над линията на бедност - по един безглутенов козунак", отсече Свиленски.

По-късно парламентът реши великденски добавки да има за пенсионерите под линията на бедност. Те ще бъдат под формата на еднократна помощ от 100 лева

Коментари

опетков ( преди 2 седмици )
Всички от БСП са милионери, но нито един от тях не се е бръкнал в собствения си джоб и да даде нещо на бедните. Предпочитат да бъркат в нащите джобове и да го раздават ... на себе си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна