IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
13:00 | 1 май 2024
Обновен: 20:59 | 15 май 2024

Нинова търси партии за сформирането на ляво-патриотичен блок за изборите през юни

БСП продължава срещите си по темата

По материала работи: Слав Велев
Нинова търси партии за сформирането на ляво-патриотичен блок за изборите през юни

Корнелия Нинова/Снимка: АРХИВ

БСП продължава срещите си с партии, представители на неправителствения сектор, патриотични организации и граждански структури. Целта – сформирането на общ ляво-патриотичен блок за явяване на предстоящите избори.

На срещата бяха поканени и представители на синдикатите. „Може да сме сгрешили, но имаме самочувствието, че само ние можем да сме алтернатива на това, което се случва”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на среща с леви и патриотични организации в парламента. Тя подчерта, че столетницата има нужда от останалите ляво ориентирани формации.

Според Нинова България е в процес на технологична революция, която поставя въпроса за пазара на труда. „Имаме нужда от реиндустриализация и от производство, балансът не трябва да се нарушава”, категорична е тя.

Лидерът на БСП подчерта, че на левите и патриотични сили се пада отговорността да се борят срещу предизвикателствата. „БСП няма идеята, че е безгрешна. Нямаме самочувствие за единственост, но имаме самочувствие за нещо друго - че останахме единствените, които не се прегънаха, продадоха на това, което е завладяло държавата”, заяви Нинова.

Коментари

didier93 ( преди 2 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Maik ( преди 2 седмици )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна