IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:00 | 6 май 2024
Обновен: 09:48 | 19 май 2024

Трагедия! Откриха безжизненото тяло на любима учителка

59-годишната Татяна Каленска през последните 2 седмици била в болничен с диагноза „Пневмония“

По материала работи: Слав Велев
Трагедия! Откриха безжизненото тяло на любима учителка

Откриха безжизненото тяло на любима учителка навръх Великден във Враца.

Малко след 19 часа общинския съветник Нина Дакева е подала сигнал на тел. 112 за съмнителна ситуация в блок в района на Военното окръжие. Преди това при нея дошли младеж и девойка, които поискали съдействие за връзка с нейната съседка Татяна Каленска. Госпожата била учител по български език и литература в Математическата гимназия.

Оказало се, че синът й, който работи в София, от няколко дни не можел да се свърже по телефона с майка си и затова помолил свой приятел да отиде до апартамента й. Момчето взел сестра си и отишли заедно да проверят какво става. Въпреки упоритото звънене и тропане по входната врата, никой не реагирал.

Пристигналият полицейски патрул поискал съдействие от пожарната и вратата била разбита. Вътре униформените намерили 59-годишната Татяна Каленска да седи на леглото с отпусната глава. По първоначална информация, тя е починала още в сряда, когато за последно е била видяна от съседите.

През последните 2 седмици популярната учителка е била в болничен с диагноза „Пневмония“ и вероятно последващи усложнения от нея са били фатални за живота й, съобщи bulnews.

На този етап все още не се знае кога ще бъде прощаването с Татяна Каленска, тъй като се очаква утре да пристигне синът й от София. Тя няма други близки.

Коментари

didier93 ( преди 1 седмица )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна