IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
17:36 | 20 март 2016
Обновен: 11:54 | 12 май 2024

Кой пише на Бойко Борисов

Възрастен мъж моли премиера да открие сина му

По материала работи: manager
Кой пише на Бойко Борисов

Мъж уволнен от работа през 1982 година моли да бъде назначен отново. Дама пък иска улица в София да носи името на нейн роднина- революционер. А учен предлага изобретение, което може да промени човечеството. Това са само една малка част от историите в писмата, които ежедневно заливат премиера Бойко Борисов.


Носят ги на ръка в приемната, идват по пощата, пращат ги и по имей. Така всеки ден премиерът Борисов получава около 25 писма. А от началото на втория му мандат в приемната на Министерския съвет са пристигнали 6512 писма. Най често пиша възрастни хора.

Хората пишат до премиера за всичко. Оплакват се от сметките за ток, вода, телефон и парно. Алармират за незаконно строителство. Пишат срещу съседи, а понякога и срещу роднини. Най -много молят Борисов да им намери работа или даде социални помощи. 

Пощата до Бойко Борисов минава през 3 степенна проверка за сигурност. Какво включва тя - остава тайна. Месечно на премиера се докладва кой за какво му е писал. Той чете много малко от писмата. Иначе всяко се архивира и препраща на експерт за отговор. Не се пренебрегват стиховете, картите за съкровища, изобретения и какво ли още не. 

Ако не ви се пишат писма, то всеки работен ден между 9.30 и 12.30 може и да се оплачете пред експертите на правителството в приемната на Министерския съвет.

Кой пише на министър –председателя , разказват Васил Детелинов и Ангел Пешков. Вижте видеото

 

bgonair.bg


 

Коментари

Новини Варна