IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
11:51 | 11 май 2016
Обновен: 08:02 | 18 май 2024

Пазарджик с временен областен управител

Правителството освободи Трендафил Величков от длъжността

По материала работи: Златина Добрева
Пазарджик с временен областен управител

Правителството освободи Трендафил Величков от длъжността областен управител на област Пазарджик след подадено от него заявление.

 

До назначаването на титуляр, поста временно ще заема зам.-областният управител Гинче Караминова, информира правителствената пресслужба.

 

По-рано днес Величков коментира пред Радио "Фокус", че е подал  оставка "тъй като това е решението на моята партия. Бях номиниран и имах честта да бъда областен управител на Пазарджик от името на АБВ. Надявам се за мандата, който имах, да съм успял да допринеса с някакви хубави неща за областта и за града ни. И аз, и всички хора, които бяха в моя екип. Мисля, че оставяме едно не лошо наследство. Пазарджик вече има подписан меморандум с Пловдивския университет и трябва да се финализира проектът за разкриване на филиал на Медицинския университет. С Индустриалната зона положението е същото, проектът е готов. Така е с редица важни проекти и инициативи, които се надявам и мисля, че наследникът ми в Пазарджик ще ги продължи”, каза още областният управител в оставка.

Коментари

Новини Варна