IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
България
20:53 | 18 май 2016
Обновен: 02:24 | 18 април 2024

Ударно: Ремонтираха за 3 дни път след заръка на Борисов

Закърпиха пътя Симеоновград - Стара Загора

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ударно: Ремонтираха за 3 дни път след заръка на Борисов

Завършен е ремонтът на пътя Симеоновград - Стара Загора. Само за три дни бяха направени 1000 квадратни метра асфалтови кръпки, съобщават от областната администрация в Хасково.

 

Ремонтът започна след изричната заръка на премиера Бойко Борисов, който в неделя посети Симеоновград, отбелязват от администрацията.

 

Днес заместник-областният управител Валентин Ангелов е проверил на място работата на Районната пътна служба - Харманли, която ремонтира участъка. Ръководителят на службата инж. Ангел Паскалев е съобщил, че е готова тази част от пътя, за която той отговаря.

 

До 17,00 часа бяха запълнени и дупките, които са в района на Симеоновград и се кърпят от общината - около 100 квадратни метра, допълват от областната администрация в Хасково.

Вече се ремонтира и пътят Симеоновград - Димитровград. Там също ще бъдат направени 1000 квадратни метра машинни кърпежи.

 

В началото на юни започна и ремонтът на отсечката Богомил - Свирково - Симеоновград, се посочва в съобщението на областната администрация.

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна