IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
12:21 | 10 септември 2016
Обновен: 06:38 | 18 май 2024

Хванаха избягал затворник

Новозагорски криминалисти задържаха рецидивист

По материала работи: Слав Велев
Хванаха избягал затворник

Новозагорски криминалисти задържаха рецидивист, обявен за беглец от затвора в Бургас, извършил серия кражби от части домове в новозагорско, съобщиха от ОДМВР-Сливен. Той е влизал в домовете на хората, след като е срязвал предпазните мрежи против насекоми на прозорците. От края на месец август са регистрирани заявления за кражба на пари, златни накити и други ценности.

 

На 8 септември полицейските служители задържат в новозагорското село Питово криминално проявения и осъждан В.В. от Камено, обл. Бургас. Той е обявен за общодържавно издирване като беглец от затвора в Бургас - незавърнал се от домашен отпуск. В имот в село Питово на място е задържан и криминално проявения С.С. от Шивачево.

 

В хода на операцията от жилището са иззети 8550 лв., 300 евро, голямо количество златни накити, ръчни часовници, мобилни телефони, таблет и други веществени доказателства. Двамата са задържани са за срок от 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на двамата продължава.

 

 

Четете още Пуснаха затворник за операция, хванаха го да кара мигранти

 

Коментари

Новини Варна