IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
13:59 | 18 септември 2016
Обновен: 09:53 | 25 април 2024

Опел без шофьор прегази 81-годишен дядо в Родопите

На местопроизшествието освен линейка веднага са пристигнали и пътни полицаи

По материала работи: Слав Велев
Опел без шофьор прегази 81-годишен дядо в Родопите

81-годишен асеновградчанин почина в линейката на път за Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив, след като бе прегазен нелепо от лек автомобил „Опел“ без шофьор в местността Копривките в неделя около 9.20 часа сутринта. Опелът тръгнал сам на заден ход и блъснал дядото, който паднал на земята и си ударил главата.

 

На местопроизшествието освен линейка веднага са пристигнали и пътни полицаи и служители на Първо РУ на МВР-Пловдив, за да разследват причините за нелепия инцидент с фатален край. Опелът е бил шофиран от 53-годишна жена от Димитровград, която твърди, че е пуснала ръчната спирачка, преди да слезе от автомобила.

 

Свидетели на злополуката са станали членове и симпатизанти на БСП, които се придвижвали към голямата поляна в местността „Копривките“ за традиционния септемврийски събор на левицата. Организаторите на Малката Бузлуджа твърдят, че инцидентът станал далеч от поляната и повече от час преди началото на събора и пристигането на лидера на БСП Корнелия Нинова и кандидат-президентската двойка генерал Румен Радев-Илияна Йотова.

 

trud.bg

 

Четете още Пътен полицай се размина на косъм от прегазване

Коментари

Новини Варна