IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
16:00 | 23 ноември 2022
Обновен: 18:33 | 25 април 2024

Илон Мъск идва в България догодина

Направил си е резервация за ресторант в близост до Белоградчишките скали

По материала работи: Ставри Таргов
 Илон Мъск идва в България догодина

От името на Илон Мъск е направена резервация за ресторант в близост до Белоградчишките скали за 23 април догодина. Това е съобщил на БТА министърът на туризма Илин Димитров.

Вчера той покани Илон Мъск да посети България чрез "Туитър" и "Фейсбук", след като най-богатият човек в света сподели и реагира на публикация, изобразяваща природния феномен.

Снимката е на крепостта "Калето" в Белоградчик и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е заснета с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата крепост.

Това е довело до вълна от покани към Мъск да посети страната ни, сред които на представители на местната власт, както и на служебния вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов. Това вероятно е допринесло за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

По-рано днес Илин Димитров написа във фейсбук профила си, че е успял да доведе Илон Мъск в България, без да съобщи подробности, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна