IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Общество
10:40 | 26 май 2023
Обновен: 19:03 | 17 април 2024

Починалата родилка видяла детенцето си само веднъж

Вечерта празнувахме, а на сутринта…., споделят близките

По материала работи: Ставри Таргов
Починалата родилка видяла детенцето си само веднъж

Починалата родилка в Русе е видяла детенцето си само веднъж, след като са ѝ го дали да го накърми. Това стана ясно от събралите се близки и приятели пред АГ-комплекса към Университетската болница "Канев" в града.

„Искаше да роди нормално и затова избра екипа на докторката, която е била на раждането. Вследствие се е наложило да бъде с операция след усложнения при естественото раждане“, казаха от събралите се пред болничното заведение. 

По думите им не е било желание на лекарката, а така се е наложило. Не се знае дали е имало друго родилки в стаята.  

„Вечерта празнувахме, а на сутринта….“, споделят хората.  „Цялата нощ си е писала със съпруга си, с приятелки, написала им е какво се е случило през нощта. Споделила е, че има нужда от помощ. Все пак това са лекари, на които разчитаме“, споделиха събралите се близки и приятели. 

По думите им ѝ е било помогнато да стане от леглото и тогава е паднала. Това се е случило рано сутринта.  От болницата заявиха, че ще коментират, след като станат ясни резултатите от аутопсията, съобщава bTV.

Коментари

Новини Варна