IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
14:26 | 18 юли 2014
Обновен: 22:41 | 25 март 2024

Токов удар уби продавач в Слънчев бряг

Токов удар уби продавач в Слънчев бряг

По материала работи: Ставри Таргов
Токов удар уби продавач в Слънчев бряг

Продавач на царевица почина, ударен от токов удар в павилион в Слънчев бряг, в който работел. Той бил разположен непосредствено пред заведението „Капитан Джак” на плажната ивица в комплекса.
Трагедията се разиграла около 11.30 часа тази сутрин. По първоначални данни загиналият работел със свой приятел в павилиона за продажба на царевица от началото на летния сезон. Сутринта двамата заредили две от тенджерите за варене на царевица.

Малко преди 11.30 часа колегата на загиналия мъж го видял паднал върху плота. Избутал го на земята, предполагайки, че е ударен от ток, и се обадил на тел. 112.

На мястото на инцидента веднага пристигнал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който откарал пострадалия към Шокова зала на МБАЛ-Бургас за реанимиране. По пътя за Бургас обаче мъжът починал в линейката. Полицията извършва оглед за установяване на причините за трагедията.

Това е вторият смъртен случай при токов удар в Слънчев бряг от началото на сезона. В края на май 19-годишен младеж загина, ударен от ток срещу хотел "Кубан".

ДНЕС.bg

 

Коментари

Новини Варна