IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
21:22 | 1 август 2014
Обновен: 23:46 | 25 април 2024

Ултраси на ФК "Левски" нападнали Илияна Раева и Наско Сираков

Ултраси на ФК "Левски" нападнали Илияна Раева и Наско Сираков

По материала работи: Слав Велев
Ултраси на ФК "Левски" нападнали Илияна Раева и Наско Сираков

Ултраси на ФК "Левски" са нападнали Илиана Раева и Наско Сираков в Търново, жалва се бившата гимнастичка в социалната мрежа Фейсбук. "Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!", написа в профила си Раева.

Там тя разказва, че във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството им е преживяло "пореден опит за дескридитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски", пристигнали от София "спонтанно"!".

"Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението.", пише още бившата грация.

Тя призовава заснетият от самите ултраси материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско Сираков.

Раева се жалва още, че е била атакувана по политическа линия.

"Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения!", пише в заключение Раева.

Черно море

Коментари

Новини Варна