IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
15:59 | 26 декември 2016
Обновен: 02:26 | 22 март 2024

Сняг на магистрала "Хемус" затрудни движението

Пада и мъгла

По материала работи: Слав Велев
 Сняг на магистрала "Хемус" затрудни движението

Сняг затрупа магистрала "Хемус", сигнализират зрители на NOVA. Те се оплакват, че към 8.30 ч. не е имало нито един снегорин на пътя за Варна.

 

За затруднено движение на Витиня сигнализира друг зрител. Там също е имало обилен снеговалеж. 
 

Междувременно мъгла падна по магистралата, която затруднява видимостта и движението. Трафикът е интензивен. Има образувала се колона от автомобили на 43-ти км от "Хемус" в посока София, преди тунел "Ечемишка", както и на 34-ти км преди тунел "Витиня", информира Агенция "Фокус".
 

Причината е стеснение на пътния участък заради ремонтни дейности. Движението в тунел "Витиня" се осъществява двупосочно само в едната тръба в посока София. Пътната настилка е мокра и хлъзгава.
 

Катастрофа затруднява движението по магистрала "Тракия" в посока София, информира МВР. Инцидентът е станал около 13.30 ч. на разклона за Верила. 
 

Пострадала е пътничка от авариралия автомобил. Оказана й е медицинска помощ на място, след което е откарана в болнично заведение в столицата. 
 

Синоптиците прогнозираха валежи от сняг в Западна България. По планинските ни курорти е много ветровито. Облачността ще е значителна, в планините от Западна България с валежи от сняг. Ще бъде студено.
 

Във вторник температурите ще се повишат още малко. В сряда ще е ветровито и ще нахлува студен въздух. На много места в страната ще превали предимно сняг.


Четете още:
Очаква се засилен трафик по основните пътни артерии в страната

Коментари

Новини Варна