IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
19:04 | 19 октомври 2017
Обновен: 19:11 | 24 април 2024

Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

За питането на Ерменков: Оставете ахмаците да говорят

По материала работи: Слав Велев
Борисов: Нинова първо да иска оставките на своите

Корнелия Нинова първо да иска оставката на търговците в Русе, депутатите, които купуваха гласове, а след това на Патриотите, защото това е несериозно. Това каза пред журналисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов по повод поисканата днес оставка на вицепремиера Валери Симеонов от лидера на БСП оградата по турската граница.

 

Той коментира и изказването на червения депутат Таско Ерменков от вчера, че министър-председателят и шефът на разузнаването Драгомир Димитров са братовчеди.

 

"Ама проверявайте, преди да пишете", посъветва Борисов журналистите и захапа Ерменков и по друга линия - името, което му е дала майка му.

 

Той уточни, че няма сфера, в която да няма видим напредък с над 10%, и че е приготвен бюджет с над 700 млн. лева повече за доходи.

 

""Вчера един ахмак казал, че Драго ми бил братовчед. Единият е от Велико Търново, аз съм от Банкя – това са фалшиви новини. Моля ви, проверявайте преди да пускате такива неща. Той си е ахмак човекът, знаем го какъв е. Майка му като го е кръстила с това име, тя го е набедила. И това го гледаха милион души вчера – шуробаджанащина и братовчед на разузнаването. Оставете ахмаците, нека си говорят“, каза Борисов.

 

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

 

Коментари

Новини Варна