IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
14:54 | 9 март 2015
Обновен: 15:20 | 19 април 2024

БСП доволни от министъра на транспорта

Защо три пъти се увеличиха средствата за ремонта на Двореца на културата и спорта, питат социалистите.

По материала работи: Деян Михайлов
БСП доволни от министъра на транспорта

Изразяваме своето задоволство и благодарност към министъра на транспорта Ивайло Московски, че договорът за началото на проектирането на интермодалния терминал във Варна е подписан. Това каза вчера градският председател на БСП Борислав Гуцанов.
Той е доволен, че проектът за пристанището, който по думите му, е стартиран от БСП, сега се развива от новото правителство. Това показва приемственост, надявам се да се осигурят и нужните средства за реализация, каза Гуцанов.
Социалистът е категоричен, че е нужно да се реализира и друга идея на БСП – втори Аспарухов мост. Надявам се това да влезе в полезрението на управляващите на национално и местно ниво, каза Гуцанов.
Защо три пъти се увеличиха средствата за ремонта на Двореца на културата и спорта (ДКС). Това ще питат на идната сесия на местния парламент общинските съветници от БСП, разкри Борислав Гуцанов.
Той попита дали е нямало да излезе по-евтино, ако изцяло се събори ДКС и на негово място се построи нова сграда. Искаме да знаем кой носи отговорността, настоя градският шеф на червените.
Гуцанов попита още и колко струва ремонтът на централните части във Варна. Не е нормално 2 години да се прави центъра, разкритикува Борислав Гуцанов.
Той призова, когато се ремонтират пътищата, да се направят алтернативни маршрути за леките коли и автобусите, за да не стават задръствания из града.

 

Коментари

Новини Варна