IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Политика
15:15 | 28 август 2021
Обновен: 08:14 | 24 април 2024

Марешки скочи на Кирил Петков

Не пипайте конституцията заради един нещастник, призова аптечният бос във фейсбук

По материала работи: Ставри Таргов
Марешки скочи на Кирил Петков

Не пипайте конституцията заради един нещастник! Това написа във Фейсбук Веселин Марешки явно визирайки искането за промяна на конституцията, която не дава право на българи с двойно гражданство да стават министри.

"Категорично против съм предложената от ИТН промяна в Конституцията за премахване на забраната за двойно гражданство за депутати и министри.

След 30 години демокрация доживяхме основният закон на страната - Конституцията, да се редактира, за да уредят министерското място на един нещастник, който явно е излъгал цяла България и който е поставен в правителството с определена цел.

Що за парламент е това - да променя не кой да е закон, а именно Конституцията, за да замаже гафовете на един политически спекулант. Ако е мъж, няма да се крие зад Радев и Трифонов, а пръв ще излезе да спре това безумие!", написа гневно Марешки, цитиран от "Стандарт".

Коментари

Николай Колев ( преди 2 години )
Марешки,не можеш да му стъпиш на малкия пръст на г-н Петков.Със светлинни години е преди теб.Аз мисля,че на бивши лихвари и мутри ,да нямат право да припарват до Парламента и Министерски съвет.Така ,че се скрий някъде и не пиши глупости.Нали ти и Б.Б.искахте българи да се връщат в България ,но сега искате да не участват в политиката.Каква наглост сте и него осъзнавате.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 3
Новини Варна