IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
12:15 | 16 септември 2021
Обновен: 16:31 | 19 април 2024

Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката

Ще участват в изборите

По материала работи: Ставри Таргов
Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката

"С Асен Василев влизаме в политиката и ще бъдем част от политическия живот, ще бъдем участници в следващите избори". Това обяви вече бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков.

Той уточни, че все още се преценява как да стане явяването на изборите, тъй като времето до 14 ноември не им позволява да регистрират партия.

"Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова", категоричен беше Петков. Той подчерта, че в момента всякакви мисионери ходят и говорят от тяхно име.

"Всички други, които се опитват да ни представляват, не са оторизирани от нас. Никой не ходи по чужди структури, хората, с които ще се заобиколим ще бъдат с нашия профил.

Ще имаме висок стандарт откъде ще идват парите за кампанията за изборите. Няма да има тайни дарители и мисионери, който иска да бъде част от промяната ще трябва да се съобрази с нашите правила.", подчерта Петков, цитиран от bgonair.bg.

Коментари

Новини Варна