IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
11:40 | 14 ноември 2015
Обновен: 15:05 | 28 март 2024

Европа закъсня с мерките, смята Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ иска мобилизация на Армията

По материала работи: Юлиян Атанасов
Европа закъсня с мерките, смята Валери Симеонов

Трябва да се вземат незабавни мерки като при военен режим и да се проведе строг пропускателен контрол по границите, поиска лидерът на НФСБ и председател на ПГ на ПФ Валери Симеонов пред Агенция “Фокус”, по повод кървавите атентати в Париж, взели живота на над 120 души до този момент.

 

14 ное 2015 09:5060“Даже сме закъснели по отношение на мерките. Трябва да се проведе строг пропускателен контрол по границите. Даже бих препоръчал да се прекрати незабавно пропускането на лица от неевропейски произход”, подчерта националистът и поиска много задълбочена проверка на всички, които са в момента в страната. По думите му, е необходимо да се вземат и мерки за засилването на охраната на армията и тя да се мобилизира. „По-добре сега да я мобилизираме, отколкото като стане белята, както във Франция. Има и редица други мерки, които са от така наречените оперативни невидими мерки, но мисля, че има все още в България достатъчно добри специалисти, които могат да се погрижат за това”, посочи Симеонов.

 

Според него най-важното е управляващите много бързо да реагират и да разберат, че по никакъв начин България не е защитена и не сме извън тази “противоборстваща система”.“Ние не трябва да сме зрители, а едни от първите, които трябва да стегнат реда контрола върху бежанци, емигранти и всякакви несвойствени външни за българската нация елементи”, каза още лидерът на НФСБ.

Коментари

Новини Варна